vevTarieven 

 

Nine Star Ki karakteranalyse met uitgebreide rapportage en advies:

Chinergie werkt niet met intakegesprekken omdat een Nine Star Ki analyse genoeg informatie geeft en er tijdens het consult genoeg tijd overblijft voor aanvullende informatie. Chinergie zorgt hierbij voor een uitgebreid naslagwerk.  Tijdens een consult van één tot anderhalf uur wordt dit rapport doorgenomen en uitgelegd en kunnen eventuele vervolgstappen worden besproken. 

 Kosten:  € 85. 

 

Feng Shui plattegrond analyse met uitgebreide uitleg en advies:

Chinergie zal jouw plattegrond volgens de Feng Shui richtlijnen uitwerken in een uitgebreid naslagwerk.  Waardoor je thuis altijd terug kunt vallen op het advies. Dit rapport zal tijdens een consult van ca. één tot anderhalf uur worden doorgenomen en uitgelegd. 

Kosten: € 95.

 

Vervolg consulten van ongeveer één uur:

Afhankelijk van het eerste consult kan het wenselijk zijn om een vervolgconsult te boeken om één en ander aan te pakken. Samen bepalen we waarmee we aan de slag gaan.  

Kosten: € 50 per uur, ieder kwartier langer kost € 12,50.

Hypnotherapie:

Een traject van 3 sessies kost: € 250,=.

Een traject van 6 sessies kost: € 495,=.

Deze keuze is uiteraard in overleg.

Losse sessie (na doorverwijzing): € 85.

Workshops:

Basisworkshop Nine Star Ki:

In deze basisworkshop leer je in een kleine groep alle elementen kennen en leer je ook hoe je je basis element leert berekenen. Hierdoor kun je anderen in je omgeving (privé/werk) ook uitrekenen en dat geeft je veel inzicht in een ander. Ik weet zeker dat het je helpt om anderen daardoor beter te begrijpen. 

Kosten: € 45.

Vervolgworkshop Nine Star Ki:

In deze vervolgworkshop leer je je overige elementen kennen en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Je leert uitrekenen hoe je dat zelf kunt doen (dus een gehele reeks). Op deze manier krijg je nog een duidelijker beeld van iedere relatie die je met een ander kunt hebben. 

Kosten:  € 45. Indien je je direct voor beide workshops opgeeft is er een korting van toepassing van € 10.

 Workshop Feng Shui: Je huis als bron van energie:

In deze workshop ga je  in een kleine groep, aan de hand van ieders eigen huis-plattegrond, aan de slag  om je eigen huis energievoller te krijgen. Met waardevolle tips en onder het genot van een kopje thee ga je een middag aan de slag met je huis. Kortom een leuke workshop voor met je vriendinnen. Bovendien ga je naar huis met een analyse en een flink aantal tips. Kosten: 

Kosten:  € 45.

 

 

Vanaf 1 januari 2020  is de mogelijkheid voor een BTW factuur vervallen.

If a child can’t learn the way we teach, maybe we should teach the way they  learn.

Ignacio Estrada

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

info@chinergie.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk